Cukkerberg

Ilyen volt a Vivicittá!

2012. április 01. - katona_évi

Aki ma nem tudott eljönni, már izzíthat a következő közös futásra, mert SZUPER volt a mai nap! Az "egycseppes" csapat remekül teljesített a Telekom Vivicittá Városvédő Futáson, 12 és 6,2 kilométeren! Nézzétek meg a képeket itt! Figyeljétek a Facebook oldalunkat és a honlapunkat a következő ingyenes mérés + megmozdulás információiért!

Peti, Renáta, Kata és Zsófi

Kezdőőőőőődik!

Cipő: megvan, izomlazító krém: megvan, extra szőlőcukor: megvan, rajtszám: megvan, időmérő chip (életemben először): megvan, versenydrukk: a plafonon... Izgulok. De tényleg. Ma reggel rájöttem, hogy eddig összesen két futóversenyen voltam és annak is ezer éve. Majdnem verseny-szűz vagyok.

2012-03-27 22.06b.JPG

Te hogy állsz? Ha még hezitálsz, dönts és gyere! Távok és lehetőségek bőségesen vannak, válogatni bőven lehet:

  • Vivicittá - 11,9 km
  • Midicittá+ - 6,2+3,2 km
  • Midicittá - 6,2 km
  • Minicittá és Gyaloglás - 3,2 km
  • Családi Futás - 800 m

Nézd meg az útvonalakat a térképen, nevezési és egyéb infó pedig ittKeresd a sárga-magenta sátort, ahol ingyenes cukorméréssel és ajándékkal várunk, amíg a készlet tart! Gyere velünk mozogni most vasárnap és gyönyörű muslica-vadász sárga pólót adunk érte!

 

Így teljesüljön minden vágyam!

Magyar cukorbeteg sportolókról szerettem volna hírt kapni és tessék! Bár a mostani 20 fok közeli melegben nehéz visszaidézni, hogy valaha tél is volt, de volt, ha pedig hó van, akkor síelés is van!

2010indexlogo.jpgFotó innen

A győriek már 27. alkalommal rendeztek sítábort cukorbeteg gyermekeknek. Igazán szuperjó kezdeményezés, le a kalappal az ötlet és a kitartásuk előtt. Idén 23 egyes típusú diabéteszes gyermek síelhetett Ausztriában, közülük kilencen teljesen kezdők, sífelszerelést eddig állítólag csak képen láttak. A táborban a síelés mellett az önmenedzselést is gyakorolhatták, a jelek szerint sikeresen. Részletes beszámolót itt olvashattok. Gratu a gyerekeknek és a szervezőknek!

Ha kedvet kaptál a mozgásra, gyere velünk most vasárnap futni vagy gyalogolni a Vivicittán!

"Egy cseppet lemaradtál..."

"...inkább kövess minket a Facebook-on!"

Ha akarsz, ebben a pólóban futhatsz velünk a Vivicittán (és aztán majd már futómegmozdulásokon is). A pólót a Made by Zwoelf tervezte, az alapítvány arculatáért felelős designer csapat! Csatlakozz az "egycseppes" csapathoz itt, a pólót akkor mindenképp eltesszük Neked, a többieknek addig adjuk, amíg a készlet tart! 

A sárga-magenta sátornál természetesen ingyenes vércukormérés is lesz + az "egycseppes" lányok :)

Találkozunk vasárnap!

Egy kupac kukac... izé, diabos

Egészen pontosan egy nagy csapat diabos, akik olyan inteziven mocorognak, mint egy nagy kupac sajtkukac: ez a Team Type 1. 2-es típusúak se érezzék magukat mellőzve, van ugyanis 2-es csapat is! Jelmondatuk pedig: "Arra törekszünk, hogy hitet és inspirációt adjunk minden cukorbetegnek szerte a világon. Hisszük, hogy megfelelő étrenddel, rendszeres testmozgással és orvosi támogató háttérrel semmi sem lehetetlen."

teamtype1.jpgTeam Type 1 biciklis csapat, kizárólag cukorbeteg kerékpárosokkal

Tovább
süti beállítások módosítása