Cukkerberg

Ismét indul a Patikahét!

2012. november 12. - kiskatka

November 12-18. között - azaz ezen a héten - ismét Egy Cseppes Patikahét! A mostantól Cseppont Patikáknak nevezett "egycseppes" gyógyszertárakban egész évben lehetőséged nyílik egészségügyi szűrésekre, de az Egy Cseppes Patikahéten egyes gyógyászati segédeszközöket is megvásárolhatsz akár 27% kedvezménnyel!

Clipboard01.bmp

November 12-18. között az Egy Cseppes Patikahéten a Cseppont Patikákban 27% kedvezménnyel vásárolhatók meg az Accu-Chek Active vércukormérők, az Accutrend Plus koleszterinmérők, az Accutrend Cholesterol tesztcsíkok és a dr.hu BD-8200 automata felkaros vérnyomásmérők.
 
Az "egycseppes" gyógyszertárakat mostantól Cseppont Patikáknak nevezzük, ami arra utal, hogy ezeken a "check-point"-okon minden érdeklődőnek lehetősége van egészségi értékeinek ellenőrzésére. Hagyományosan évente kétszer hirdetjük meg az Egy Cseppes Patikahét elnevezésű programot, hogy mindenkihez eljusson az üzenetet: a Cseppont Patikákban egész évben lehetőség van jelképes összegért a vércukorszint és a vérnyomás ellenőrzésére, sőt a legtöbb helyen még a koleszterinszint tesztelésére is.

A patikai szűrések lehetőségét az Egy Csepp Figyelem Alapítvány teremtette meg a gyógyszerészekkel közösen 2005-ben, és mára országszerte több, mint 500 Cseppont Patikában érhetők el jelképes összegért a helyi egészségügyi szűrések. A Cseppont Patikák listája egyre bővül; a honlapon mindenki könnyen megtalálhatja a számára legegyszerűbben megközelíthető "egycseppes" gyógyszertárat.

A bejegyzés trackback címe:

https://cukkerberg.blog.hu/api/trackback/id/tr424902515

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása