Cukkerberg

Süsd meg velünk!

2012. augusztus 16. - katona_évi

Magyarország Cukormentes Tortája augusztus 19-20-án kapható lesz a Magyar Ízek Utcáján - de addig is, itt eg úgynevezett "valós idejű" videó a torta elkészítéséről, amelyet a program médiatámogatója, a laptopkonyha.hu készített.

MCT03.jpg

Fotó: Erdőháti Áron

Almatorta egressel – ez lett Magyarország Cukormentes Tortája az Egy Csepp Figyelem Alapítvány és a Magyar Cukrász Iparosok Országos Ipartestülete közös versenyén, amelyet ebben az évben hirdettek meg először.

A Magyarország Cukormentes Tortája verseny főtámogatója a 77 Elektronika Kft., a Dcont TREND vércukorszintmérő készülék gyártója, amely egyben felajánlotta a „Leginnovatívabb recept" különdíjat az Álomsüti Cukormentes Cukrászdának a „Kapros túrótorta szedervelővel" tortáért. A verseny fődíja egy háromnapos wellness hétvége a bükfürdői Greenfield hotelben, amely diabetikus étrendet is kínál.

A bejegyzés trackback címe:

https://cukkerberg.blog.hu/api/trackback/id/tr344714829

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása