Cukkerberg

Top 5 cukros tetkó

2012. március 09. - katona_évi

Rátetováltatni magadra, hogy cukorbeteg vagy egyáltalán nem olyan hülye ötlet, mint amilyennek tűnik. Először is, ha netán elájulnál a buszon, a körülötted lévő, tegyük fel, hogy szociálisan érzékeny közönségnek legalább lenne valami fogalma arról, hogy mi lehet az ok. Másodszor, komoly társadalmi üzenet értékkel bír egy ilyen "testművészeti alkotás": szokatlan és hatékony módja lehet annak, hogy a cukorbetegség létezésére felhívja a figyelmet. A tetoválás ugyanis - az esetek nagy többségében legalábbis - egy egész életre szóló dísz a testen, nem mindegy, hogy az ember mit "varrat" oda. Harmadrészt, egy tetoválás az szerelem. Sokszor egy álom válik valóra azzal, ha elkészül egy tetkó. Az alkotás (jó esetben) a büszkeség tárgya, az egyéni kreativitás és önkifejezés konkrét megnyilatkozása lesz. 

Összeszedtük a szerintünk öt legmenőbb tetkót. Szeretnénk hallani, mit gondoltok! Ha pedig netán rajtatok is van egy hasonló tetoválás, vagy ismertek valaki, aki ily módon akarta tudatni a világgal azt, hogy cukros (vagy valakije cukros), írjatok nekünk

A +1 különdíjat azért mindenképp ennek a szülőpárosnak adjuk, akik a cukorbeteg kisgyerekük miatt magukra tetováltattak egy-egy inzulinpumpát.


Innen

Nr. 5.

Innen

Nr. 4.

Innen

Nr. 3.



Innen

Nr. 2.

Innen

 

Nr. 1.


Innen

A bejegyzés trackback címe:

https://cukkerberg.blog.hu/api/trackback/id/tr164299556

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása